OBS. FERIE LUKKET 24/6-8/7-19

Cookie og persondatapolitik


Cookiepolitik på www.hrlind.dk

Introduktion

Når du besøger dette website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies” - en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende, hvor formålet er at genkende dig, huske indstillinger og udføre statistik.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus, og det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer muligvis blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt indhold, du ikke kan få adgang til. 

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der kan omfatte:

  • Nødvendige cookies for at hjemmesiden fungerer optimalt i forhold til navigation, udseende og browsing. Læs mere her: https://www.shopify.co.uk/legal/cookies

  • Bookingsystemet jegvilbestilletid.dk/hrlind. Nødvendige cookies for at identificere, hvem der booker en tid hos Hr. Lind.

Persondatapolitik (GDPR)

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række af disse informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold og øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller bestilling af tid gennem vores samarbejdspartner.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruger vi til at identificere dig som bruger og levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende en bekræftelse på tidsbestilling/booking. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver eksplicit samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig og kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@hrlind.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af: 

Hr. Lind

Sølvgade 98

1307 København K

Danmark

Telefon: 31 43 43 53

E-mail: info@hrlind.dk

CVR: 38259857